(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-valvoja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Ilmalaan

RAKENNUTTAJA-VALVOJAA

Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Osallistut hankkeiden kilpailuttamiseen ja huolehdit myös hankkeiden yhteensovittamisesta eri osapuolten kanssa sekä valmiiden verkostojen käyttöönotosta.

Sinulla on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vankka kokemus infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat toimivien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2019.