(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-valvoja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme vesihuollon investoinnit -osastolle Ilmalaan Helsinkiin

rakennuttaja-valvojaa

Me vesihuollon investoinnit -osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. HSY käyttää vesihuolto-omaisuutensa rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät sekä osallistuminen hankkeiden kilpailuttamiseen. Huolehdit myös hankkeiden yhteensovittamisesta eri osapuolten kanssa ja valmiiden verkostojen käyttöönotosta.

Sinulla on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vankka kokemus infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, p. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.6.2019.