(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja- / Työpäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen Rakennuttaja- /Työpäällikkö vastaamaan projektien tuotannon johtamisesta suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun.

Sinun roolisi

Rakennuttajapäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien rakennustöiden hankkimisesta ja johtamisesta sekä osallistut aktiivisesti uuden toimintamallin kehittämiseen. Työpäällikkönä vastaat omalla työmaajohdolla toteutettavien kohteiden johtamisesta asetettuihin tavoitteisiin. Esität hankekehityspäällikön hyväksyttäväksi käytettävän urakkamuodon ja kustannukset sekä laadit tarvittavat urakka-asiakirjat ja käyt urakkaneuvottelut. Toimit tilaajan edustajana hankkeen rakentamista koskevissa asioissa ja työskentelet läheisessä yhteistyössä niin työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös vastata toteutuksen sopimuksenmukaisuudesta; laadusta, kustannuksista ja aikataulusta sekä toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta monipuolisista rakentamisen tai rakennuttamisen tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla hyvät tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.  

Join our journey

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan fiksuun rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja – sekä rakentamisen tehokkuusloikkaa – osana tavoitteeseen sitoutunutta ja innostunutta henkilöstöämme.

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ilpo Peltonen, 010 400 2013, ilpo.peltonen@bonava.com.