(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja- tai projekti-insinööri toimi-tilarakennuttamiseen
Saraco D&M Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Saraco D&M Oy on erityisesti Helsingin ja Turun seudulla toimiva ketterä ja jatkuvasti uudistuva rakennuttamisen ja kiinteistökehityksen asiantuntijayritys. Johdamme vaativia ja vaihtelevia rakennushankkeita, jotka luovat parempaa kaupunkia ja kehittävät koko rakennuttamisen toimialaa eteenpäin. Saraco tarjoaa näköalapaikan toimitilaprojektien kokonaisvaltaiseen johtamiseen lähtien hankekehityksestä ja jatkuen aina rakentamiseen ja takuuajan tehtäviin asti.

Jos voit vastata alla oleviin kysymyksiin myöntävästi, kannattaa rohkeasti hakea rakennuttajainsinöörin tehtävää toimitilatiimissämme. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta on mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme soveltuvimmat kandidaatit nopeassa aikataulussa ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

  • Oletko koulutukseltasi DI tai RI, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus esim. rakennuttamisen, työmaainsinöörin tai muista vastaavista rakennusalan työtehtävistä? Myös vastavalmistunutkin voi tulla kysymykseen.
  • Oletko yhteistyökykyinen, aloitteellinen ja palveluhenkinen työntekijä, jolle työssä kehittyminen on tärkeää?
  • Kiinnostaako sinua tehtävä, jossa aktiivisena tiimin jäsenenä autat asiakkaitamme saamaan maksimaalisen hyödyn heidän toimitilainvestoinneilleen?

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia rakennuttamisen työtehtäviä pääosin korjaushankkeiden parissa. Tärkeinä yhteistyötahoina ovat kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi viranomaiset, suunnittelijat ja urakoitsijat. Rakennuttajainsinöörinä tuot oman osaamisesi osaksi toimitilaprojektejamme samalla, kun opit monipuolisesti erilaisista toimeksiannoista ja saat rakentavaa ohjausta kokeneemmilta kollegoilta.

Työ sisältää sekä tiivistä tiimityötä että itsenäistä työskentelyä. Rakennuttamistehtävissä menestymiselle ja viihtymiselle oleellista on järjestelmällisyys, kommunikaatio- ja tiimityötaidot sekä kyky hallita laajoja kokonaisuuksia. Valmiuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti voit myös vaikuttaa omiin työtehtäviisi.

Saraco D&M Oy

Saracossa töitä tehdään ammatillisesti kunnianhimoisessa ilmapiirissä, jossa erilaiset osaajat muodostavat tehokkaan joukkueen. Saraco on innovatiivinen asiantuntijayritys, joka luo itse uusia palvelukonsepteja ja seuraa tiiviisti rakennusalan kehitystä. Palvelemme mm. kiinteistönomistajia, käyttäjäyrityksiä ja julkisia organisaatioita.

Toimitilakohteitamme ovat esim. toimistot, liiketilat ja julkiset rakennukset.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa. Tuemme henkilöstömme kehittymistä sekä valmennuksen että ammatillisen täydennyskoulutuksen avulla. Henkilöstö viihtyy Saracossa erinomaisesti esim. vaihtelevien työtehtävien, ammatillisen kehittymisen, hyvän yhteishengen, yhteisten tapahtumien, henkilöstöetujen ja joustavien toimintatapojen ansiosta.

Lisätietoja

Löydät lisätietoja Saracosta nettisivultamme www.saraco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Posti, puh. 040 524 3930.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen: jukka.posti(a)saraco.fi. Sähköpostin otsikkona tulee olla ”Rakennuttajainsinööri, toimitilahankkeet”.