(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja, Saraco Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Saraco on riippumaton rakennuttamisen sekä projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Johdamme projekteja, joilla rakennetaan toimistoja, liiketiloja, koteja ja kiinteistöjä, joissa viihdytään.

Toimimme projektinjohtajina ja asiantuntijoina monipuolisissa rakentamisen korjaus- sekä uudishankkeissa. Suunnitteluvaiheessa johdamme projektitiimiä siten, että hanke etenee tavoitteiden mukaisesti ja että se valmiina tuottaa maksimaalista hyötyä ja arvoa etenkin käyttäjilleen ja omistajilleen, mutta myös muille intressitahoille. Koska rakentamisella on vahvat kytkökset yhteiskuntaan ja ympäristöön, huolehdimme myös taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteista hankkeiden yhteydessä. Rakennusvaiheessa johdamme ja valvomme hankkeen budjetin ja laadun toteutumista sekä aikataulussa pysymistä. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.saraco.fi.

Laajensimme viime vuonna toimintaamme Turkuun ja haemme nyt kokenutta Rakennuttajaa vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme.

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa rakennusprojekteissa tilaajan edunvalvojana. Vastaat kokonaisvaltaisesti projektien läpiviennistä, avaimet käteen -periaatteella. Toimit pääasiassa Turun talousalueella, mutta toivomme valmiutta käydä tarvittaessa myös Helsingissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta rakennuspuolen projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (Rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.). Voimassa olevat FISE-pätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömät. Etsimämme henkilö on hyvähköllä huumorintajulla varustettu tiimipelaaja, jolla on myös kyky hallita ja johtaa itsenäisesti laajojakin kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
- Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
- Monipuolisia projektityötehtäviä
- Kannustavan palkkauksen + ruokaedun
- Etätyömahdollisuuden"

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 20.6.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Rakennuttaja" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.