(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja, lämpö- ja jäähdytysverkot
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Rakennuttaja, lämpö- ja jäähdytysverkot

Tule rakentamaan ja kehittämään kaukolämpö- ja jäähdytysverkkoa yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa! Tässä työssä olet mukana varmistamassa, että asiakkaidemme lämpö- ja jäähdytysverkkoratkaisut ovat tulevaisuudessakin ensiluokkaisia. Työskentelet Tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueella, jonka vastuulla on tuotannon, lämpö- ja jäähdytysverkkojen, sekä erillisratkaisuiden omaisuudenhallinta ja käyttö.

Meillä pääset tekemään asiakaslähtöistä ja vastuullista työtä kaukolämpö- ja jäähdytysjohtojen suunnittelun ja rakennuttamisen parissa. Tehtäviisi kuuluu uudisrakennusten ja lämmitystapaa vaihtavien asiakkaidemme liittäminen kaukolämpöön ja kaukojäähdytykseen, sekä asiakasjohtojen muutostöiden suunnittelu ja rakennuttaminen. Pääset tekemään töitä myös lähellä asiakasrajapintaa osallistumalla mm. asiakkaidemme yhteydenottoihin vastaamiseen.

Hyvän lisän tiimiimme toisi oma-aloitteinen, hyvällä asenteella sekä paineensietokyvyllä varustettu henkilö. Energia-alan ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttu, mutta onhan sinulla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja intoa sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin? Työssä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on kokemusta CAD-pohjaisista ohjelmistoista ja suunnittelutehtävistä. Koska työmaat sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, on oman auton käyttö tehtävässä välttämätöntä. Kotikonttorisi puolestaan sijaitsee Helsingissä Kampin Sähkötalossa. Tueksesi saat maailmanluokan osaajamme. Työsuhde on määräaikainen alkaen sopivan henkilön löydyttyä ja päättyen 31.3.2021. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen määräajan jälkeen on olemassa. 

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esimieheltäsi Marko Mäkiseltä (050 3443005, etunimi.sukunimi@helen.fi).  Hakea voit helposti rekrytointijärjestelmämme kautta, viimeistään 1.3.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!