Rakennuttaja- ja kiinteistöpäällikkö
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Metsä Group hakee nyt

RAKENNUTTAJA- JA KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Teknologia-organisaatioon.

Sinun roolisi

Tehtävässä olet vastuussa investointien rakennuttamisesta ja toimit myös MG kiinteistöpäällikkönä. Osallistut myös investointien valmisteluun rakentamisen osalta sekä rakennuttamisen kehittämiseen Metsä Groupissa. Kiinteistöpäällikkönä avustat tehtaita rakennusten PTS suunnittelussa ja rakennuskorjausten rakennuttamisessa.

Tehtävässä raportoit Metsä Groupin rakennuttajajohtajalle ja tukenasi on paitsi Teknologia-organisaation ympäristön-, energiatehokkuuden-, maankäytön- ja kiinteistönhoidonasiantuntijoita, myös Metsä Groupin liiketoiminta-alueiden ammattilaiset.

Tehtävän sijainti on sovittavissa jollekin Metsä Groupin pääteollisuuspaikkakunnista, mutta tehtävänkuva vaatii myös säännöllistä matkustamista Suomessa sekä mahdollisesti myös ulkomailla.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva rakennusalan koulutus (DI, Ins., teknikko). Koulutuksen lisäksi olet kerryttänyt vähintään 5 vuotta työkokemusta vastaavissa tehtävissä.

Tarvitsemme henkilön, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia ja kykenee ottamaan itsenäisesti vastuulleen hallittavat kokonaisuudet. Tarvitset työssä englannin kieltä ja perustason IT-taitoja (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, esitysgrafiikka). Sujuva verkostoituminen läpi organisaation sekä sosiaaliset vaikuttamistaidot auttavat menestymään tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Rakennuttamisen tiimissä tulet työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Tarjoamme sinulle käytännönläheisiä ja monipuolisia työtehtäviä. Hankkeet vaihtelevat pienistä hankkeista isoihin hankkeisiin. Esimiehen ammatillinen tuki on todella lähellä. 

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään huippuosaajiemme kanssa! Meillä arvostetaan jokaisen panosta ja tehdään intohimolla töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Juhani Pirttimaalle (puh. 040 647 3303).

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi).

Haku on auki 22.9.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494328
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Metsä Board, Äänekoski