RAKENNUTTAJA-ASIAMIES
Kastelli-talot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme nyt kasvussa olevaan Kastellin EasyIN -organisaatioomme Vantaalle

Rakennuttaja-asiamiestä

Tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Yhtiöiden perustamiset, rs-asiakirjojen valmistelu, vakuuksien järjestelyt sekä asuntokauppalain mukaisten kokousten järjestäminen
  • Myyntiä, markkinointia ja tuotantoa sekä tontinhankintaa tukevat tehtävät
  • Tiivis yhteistyö EasyIN-tiimin ja taloushallinnon kanssa

Tehtävässä menestyminen vaatii, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään sopiva koulutus. Tehtävä vaatii ammattitaidon lisäksi järjestelmällisen ja tarkan perusluonteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja työtä pelkäämättömän asenteen.

Olet luonteeltasi tavoitteellinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon, ja pidät hallussa useiden hankkeiden tehtäviä samanaikaisesti.

Miksi tulisit meille?

EasyIN-aluerakentamisemme on kovassa kasvussa. Meillä on ensi vuonna rakenteilla yli 200 EasyIN-kotia. Pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit, tekemisen meininki ja vahva kasvusuunta. Jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiämme ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset osaltasi vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Olemme vakaa ja kannattava toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Matalassa organisaatiossamme viihdyt varmasti, eikä kaveria jätetä koskaan yksin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kai Suhonen 040 8411335 tai myynti- ja markkinointipäällikkö Eira Luukkanen 050 3843638. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi perjantaihin 30.1.2021 mennessä osoitteeseen kai.suhonen@kastelli.fi

Liity joukkoomme rakentamaan puusta parempaa huomista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot