Rakennuttaja-asiamies
Pohjola Rakennus Oy Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme

Rakennuttaja-asiamiehiä

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen alueiden yhtiöiden ja kiinteistöjen hallinnollisten tehtävien hoitaminen kokonaisuudessaan. Vastaat mm. kokousasiakirjoista, kaupparekisteriasioista ja vuosittaisista hallinnollisista rutiineista saumattomassa yhteistyössä kirjanpidon kanssa. Osallistut kiinteistösopimusten laadintaan ja huolehdit, että tarvittavat rekisteröinnit alueesi kiinteistöjen osalta ovat kunnossa.

Hoidat itsenäisesti niin KVR-urakkakohteiden, kuin RS-hankkeidenkin yhtiöhallinnon. RS-hankkeissa tehtävissäsi korostuu vastuullasi oleva turva-asiakirjojen laadinta, sekä muut AsKL:n mukaiset perustajaosakkaan vastuulle määräytyvät tehtävät.

Haemme kahta rakennuttaja-asiamiestä vakituisiin työsuhteisiin. Toinen tehtävistä sijoittuu Tampereen ja toinen Helsingin toimipisteeseemme.

Olet kokenut rakennuttaja-asiamies, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi energistä, tavoitteellista, itseohjautuvaa ja tarkkaa työskentelytapaa. Odotamme Sinun tuovan tiimin käyttöön oman osaamisesi ja energiasi prosessiemme edelleen kehittämiseksi. Hyvä huumorintaju, avoimuus ja joukkuepelaamisen taito ovat tässä kehitystyössä hyveeksi.

Tiiminä olemme avoin, toisiamme tukeva ja jatkuvasti työskentelyämme kehittävä. Toiminnassamme tähtäämme laadukkuuden lisäksi tuloksellisuuteen ja tehokkuuteen. Työskentelymme päämääränä on, että yhtiön luovutusvaiheessa sen hallinto todetaan laadukkaasti ja mallikkaasti hoidetuksi.

Tarjoamme itsenäisiä, haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut vakavaraisessa yrityksessä. Saat osaavan ja mukavan tiimin, sekä tarvittavat työkalut mahdollistamaan onnistumisesi tehtävässä. Tarjoamme lisäksi tilaisuuden olla osana kasvavaa yritystä ja sen tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Hannele Brotherus 22.9., 29.9., 25.9. ja 2.10. klo 12 – 13 välisenä aikana puh. 040 702 6916.

Täytä sähköinen hakemus 9.10.2020 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi

Toimi jo tänään, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386991
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Hannele Brotherus 22.9., 29.9., 25.9. ja 2.10. klo 12 – 13 välisenä aikana puh. 040 702 6916.