(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-asiamies
TA-Rakennuttaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. 

Haemme nyt Espooseen TA-Rakennuttaja Oy:n palvelukseen osaavaa
 

Rakennuttaja-asiamiestä

Nautitko mielenkiintoisesta ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti, mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa?

Tehtäviisi rakennuttaja-asiamiehenä kuuluu asuntotuotannon hallinnolliset tehtävät, aina yhtiön perustamisesta sen luovutukseen saakka. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat mm. yhtiöjärjestyksen laatiminen, yhtiön perustaminen, rahaliikenne, kaupparekisteri- ja viranomaisilmoitukset, RS-asiat ja valtiontukeman asuntotuotannon hallinnolliset tehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköidemme sekä rahoitus- ja vakuutuslaitosten kanssa.

Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen tai juridinen koulutus ja vähintään muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työssäsi järjestelmällinen, huolellinen ja tarkka. Useat samanaikaiset kokonaisuudet pysyvät sinulla hyvin hallussa ja osaat priorisoida asioita. Teet sujuvasti päätöksiä itsenäisesti, mutta työskentelet saumattomasti yhdessä tiimisi kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, Kutojantie 6-8.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ilkka Joenperä p. 044-5009941 ke 7.8. klo 15-16 ja to 15.8. klo 15-16. 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään su 18.8.2019 hakulinkin kautta.