(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-asiamies
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Haemme Tampereen, Turun tai Jyväskylän alueelle rakennuttaja-asiamiestä

Suomi tarvitsee lisää asuntoja. Siksi me tarvitsemme sinua, hyvä rakennuttaja-asiamies.

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää rakennuttaja-asiamiehiä. Osallistut asuntorakentamisen hankkeisiin tontinhankintavaiheen avustavista tehtävistä aina asunto-osakeyhtiön hallinnon luovutukseen asti. Huolehdit asunto- ja kiinteistöyhtiöiden perustamiseen ja yhtiöhallintoon liittyvistä tehtävistä sekä uudiskohteiden myyntivalmiuden valmistelusta. Osallistut myös kiinteistöoikeudellisten sopimusten laatimiseen. Teet yhteistyötä paitsi Laptin omien asiantuntijoiden ja asiakkaiden myös mm. viranomaisten ja rahoituslaitosten kanssa.

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme toimeen tarttuvaa ja huolellista ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta kiinteistöihin liittyvistä sopimusasioista. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä energistä ja tavoitteellista työskentelytapaa. Lisäksi olet järjestelmällinen ja tarkka työssäsi. Kokemus rakennushankkeiden hallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Laptilla kaikilla on yhteinen suunta ja tavoite. Joukkueena eteenpäin.”

”Henkilöstöstä huolehditaan ja välitetään ihan oikeasti.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Länsi-Suomen aluejohtaja Kari Mäkelä, puh. 040 580 8236.

Lähetä hakemus 16.6.2019 mennessä.