(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-asiamies
Hartela-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Toimintamme kasvaessa haemme Hartela-konsernin palvelukseen Tampereelle, Ouluun, Turkuun tai pääkonttorillemme Helsingin Ilmalaan rakennuttaja-asiamiestä.

Odotamme sinulta joko aiempaa kokemusta rakennuttaja-asiamiehen tehtävistä tai asunto-osakeyhtiölain ja kiinteistöosakeyhtiölain tuntemusta. Hartela-konsernissa rakennuttaja-asiamies ottaa vastuun yhtiön hallintoon liittyvistä tehtävistä ja uudiskohteiden myyntivalmiuteen saattamiseen liittyvistä tehtävistä. Rakennuttaja-asiamies osallistuu asukkaille järjestettäviin asuntokauppalain mukaisiin kokouksiin sekä muihin asiakastilaisuuksiin rakentamisen aikana. Vastuualuettasi tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Vastuualueeseesi voidaan sisällyttää esimerkiksi kiinteistönmuodostukseen liittyviä tehtäviä ja kiinteistöoikeudellisten sopimusten laatimista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä osaavan ja innostavan työyhteisön tuen suomalaisessa perheyhtiössä.

Tehtävä edellyttää sinulta aktiivista, itsenäistä ja tarkkaa työtapaa sekä matkustusvalmiutta Hartelan toimialueella. Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä Ilmalan pääkonttorillamme tai joko Oulun, Turun tai Tampereen toimistoillamme.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.10.2018 osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi 

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: hallintopäällikkö Ritva Ryynänen
p . 040 531 2384, ritva.ryynanen@hartela.fi