(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttaja-asiamies
Foudia Housing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Foudia Housing Oy on rakennuttamiseen erikoistunut projektinjohto-organisaatio, joka on tähän mennessä toteuttanut yli 100 asuntoa Suomen kasvukeskuksissa. Tällä hetkellä käynnissä ja valmisteilla on yli 100 asuntoa. Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen omistajilla on laaja kokemus rakennusalalta ja suurten yritysten johtotehtävistä.

Haemme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen rakennuttaja-asiamiestä yrityksen kasvua vahvistamaan.

Rakennuttaja-asiamies vastaa toimenkuvassaan uudisrakennuskohteiden yhtiöhallinnollisista tehtävistä, aina tontinhankinnasta hallinnon luovutukseen saakka. Hän laatii yhtiöjärjestyksen sekä yhtiökokousten- että hallituksen kokouksien pöytäkirjat. Monipuolisessa roolissaan rakennuttaja-asiamiehen vastuulla on myös mm. RS-sopimusasiat, viranomaisilmoitukset, asuntokauppalain mukaisten kokousten pitäminen ja vakuutuksiin liittyvät asiat.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennuttaja-asiamiehen tehtävistä. Olet järjestelmällinen, tarkka työssäsi sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on taito tarttua asioihin itsenäisesti ja kyky hallita samanaikaisesti useita kokonaisuuksia. Rakennuttaja-asiamiehen tutkinto katsotaan hakijalle eduksi.

Foudia Housing tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle itsenäisen ja vastuullisen roolin. Kymmenen hengen yrityksessä toimenkuvasi on aidosti laaja ja monipuolinen. Vahvasti kasvavassa yrityksessä tekemisen meininki on hyvä ja yhteishenki erinomainen. Uusi ja moderni toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Dixissä, Vantaan Tikkurilassa.

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Janne Laaksola, p. 050-467 2652.