(Poistunut julkaisusta)

Rakennusvalvontajohtaja, määräaikainen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Rakennusvalvontajohtaja, määräaikainen

Työavain 4-99-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 01.10.2019 (päättyy 02.05.2023)
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Rakennusvalvontakeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Rakennusvalvontakeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Rakennusvalvontajohtaja johtaa rakennusvalvontakeskusta ja vastaa keskuksen toiminnasta, taloudesta, henkilövoimavarasta ja asiakkuuksien hallinnasta sekä keskuksen ja asiakaspalvelun kehittämisestä asetettujen tavoitteiden ja kaupungin yhteisten prosessien ja toimintamallien mukaisesti. Rakennusvalvontakeskus on 50 hengen asiantuntijaorganisaatio, jonka vuonna 2018 myöntämien lupien määrä oli 1789 kpl.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä rakennusvalvonnan tehtäväalueeseen, Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii Sinulta kokonaisuuksien hallintaa, hyviä johtamis- ja yhteistyötaitoja, hyvää asiakaspalveluotetta sekä kiinnostusta toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Hallitset prosessien kehittämisen ja tunnet sähköisten palveluiden mahdollisuudet. Vaadittava kielitaito määräytyy kaupungin kielitaitosäännön mukaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 6208,81 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / vko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.

Lisätietoja tehtävästä
Teknisen toimen johtaja Olli Isotalo
050 5933359
etunimi.sukunimi@espoo.fi
Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 15 jälkeen