(Poistunut julkaisusta)

Rakennusvalvojan harjoittelu, Opiskeluharjoittelu, kesätyö, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Työavain 4-46-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.05.2018 (päättyy 31.08.2018)
Hakuaika päättyy 26.02.2018 kello 15:45
Espoo Tilapalvelut-liikelaitos, Virastopiha 2 B  02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Opiskelija harjoittelupaikka Espoon Tilapalvelut-liikelaitoksen Kunnossapitopalveluiden rakennuttamisen yksikössä. Toimit rakennuttajainsinöörien ja rakennusvalvojien apuna rakennuttamisen ja rakennusvalvonnan töissä.

Työ sisältää työmaiden valvontaa, työmaiden dokumentointia ja erikseen määriteltävää rakennuttamiseen liittyvää toimistotyötä. Kunnossapitopalvelut suorittaa Espoon kaupungin kiinteistöjen vuosiohjelman mukaisia kunnossapito-ja korjaustöitä, kiinteistöjen elinkaartajatkavia korjauksia ja sisäilman parantamiseen liittyviä korjauksia. Kunnossapitopalveluiden rakennuttamisen yksikkö kilpailuttaa, rakennuttaa ja valvoo isoimmat korjauskohteet urakalla.

Jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Kelpoisuusvaatimus:  Opiskelu ammattikorkeakoulussa insinööri, yliopistossa kandi/ maisteri ympäristötekniikan, rakennustekniikan tai rakennustuotannon opintosuunnalla. Opiskeluja suoritettuna vähintään 2 vuotta.

Tehtävässä edellytetään mielenkiintoa ja kehitysmyönteistä asennetta rakentamiseen, rakennustuotantoon, rakennuttamiseen ja rakennetekniikkaan.

Arvostamme aikaisempaa yleistä työkokemusta ja eduksi katsomme rakennusalan työkokemuksen.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1800,00 €/kk
Työaika: 38 h 45 min / viikko

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Lisätietoja tehtävästä

Kunnossapitopäällikkö Esko Halmesmäki
043 825 5185
esko.halmesmaki@espoo.fi