(Poistunut julkaisusta)

Rakennusvalvoja Rakennuttajatoimisto HTJ:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018Työn kuvaus:
  HTJ on yksi johtavista rakennuttajatoimistoista Suomessa. Olemme rakennuttamista, työmaavalvontaa, energia- ja ympäristökonsultointia sekä monipuolisia projektinjohtopalveluja tuottava yritys. Meitä on jo reilu 100 rakennuttamisen asiantuntijaa. Lue lisää www.htj.fi .
 
Etsimme asiakkaallemme HTJ:lle toiminnan kasvaessa RAKENNUSVALVOJAA Turun aluetoimistoon.
 
Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta valvontatehtävien hoitamisesta, työmaan vastaavana mestarina tai työnjohtajana toimimisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. rakennusmestari tai insinööri). Eduksi ovat valvontaan liittyvät pätevyydet, mutta tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden kouluttautumiseen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja hallitset tyypilliset työkaluohjelmat. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja oppimishaluinen. Haluat sitoutua työhönsi ja projekteihisi, kehittää työtäsi ja toimia yhteisen tavoitteen eteen tiimihenkisesti.
 
Rakennusvalvojana vastaat kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä monipuolisten korjaus- ja uudisrakentamishankkeiden valvonnasta. Sinulla on osaamista ja kiinnostusta laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen. Tehtävä tarjoaa sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa työtapoihin.
 
HTJ:llä pääset osaksi rentoa, mukavaa ja sitoutunutta työyhteisöä. Saat työllesi ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi HTJ panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin, ja yritys onkin henkilöstötutkimusyhtiö Corporate Spiritin v. 2017 toteuttaman tutkimuksen mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista (www.innostavimmat.fi).
 
Hae tehtävää heti, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haku sulkeutuu 8.4.18. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Rakennusvalvoja


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku