(Poistunut julkaisusta)

Rakennusvahinkopalvelun päällikkö
Fennia / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Suomalaiseen Fennia-konserniin kuuluvat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia ja Fennia Varainhoito Oy. Fennia-konserni tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut. Meillä asiakas on aina etusijalla ja haluamme tehdä yhdessä tulosta asiakkaidemme parhaaksi. Fennia-konsernin yli 1000 tyytyväistä työntekijää toivottavat sinut tervetulleeksi. Fennian korvauspalveluissa yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista palvelee suomalaisia kotitalouksia, yrittäjiä ja yrityksiä.

Haemme joukkoomme omaisuuskorvaukset-yksikköön Helsingin-työryhmään

Rakennusvahinkopalvelun päällikköä

Työryhmä koostuu noin 20 rakennusvahinkojen ja yritysten omaisuusvahinkojen parissa työskentelevästä korvaustoiminnan ammattilaisesta. Toimit työryhmän tulosvastuullisena esimiehenä, joka vastaa oman työryhmänsä osalta koulutustarpeiden täyttämisestä, rekrytoinneista, prosessien kehittämisestä ja perehdyttämisen organisoinnista. Hoidat tarvittaessa suurvahinkoja yhdessä teknisten tarkastajien kanssa osallistumalla asiakastapaamisiin ja vahinkoneuvotteluihin. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen palvelujohtajan kanssa toiminnan ja henkilöresurssien suunnitteluun, tavoitteiden asettamiseen ja seurantaan sekä toiminnan kehittämiseen. Luot ja kehität yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa rakennusvahinkojen vahingosta selviytymisen palveluita ja kumppanuusverkostoja. Varmistat asiakkaillemme suositteluun johtavan palvelukokemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää syvällistä, vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalalta sekä soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Aiemmasta esimies-, projektityö- sekä vakuutusalan kokemuksesta on sinulle hyötyä. Tehtävässä korostuvat valmentavan johtamisen ja muutosjohtamisen taidot. Suomen kielen lisäksi hallitset myös hyvin englannin kielen. Ruotsin kielen taito on eduksi.  Toimi vaatii monipuolisia kehittämisen taitoja, erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Suunnitelmallinen työskentelyote ja halu kehittää toimintaa ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään ja vaikuttamaan asioihin. Olemme vakavarainen yritys, jossa on kannustava ilmapiiri ja monipuoliset henkilöstöedut ja tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Meillä on modernit, uudet työtilat hyvien liikenneyhteyksien ääressä Länsi-Pasilassa. Yli 1000 ammattilaista toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa.

Lisätietoja tehtävästä MPS-konsultit Heidi Palo to 15.3. klo 9–10 puh. 020 746 9628 ja Tapio Kivikangas ma 19.3. klo 12:30–14:00 puh. 020 746 9456. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 25.3.2018.