Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Etsimme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Kemi-Tornion alueelle.

Etsimämme työntekijät tulevat työskentelemään korjaus- ja uudisrakentamisen parissa. Työnkuva pitää sisällään monipuolisesti eri työvaiheita runkotöistä aina viimeistelyvaiheisiin saakka.

Toivomme, että sinulle on karttunut kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Näiden lisäksi oma-aloitteinen työote, hyvä työnjälki ja luotettavuus ovat asioita, joita arvostamme sinussa. Työt alkavat touko-kesäkuun 2021 aikana sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi vastuullisen työn, jossa työpanoksellasi on suuri merkitys työmaiden alusta loppuun viemisessä. Saat ympärillesi työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Hanna Pieskältä 040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441719
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Keminmaa, Tornio