Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön rakennusalan osaaja? Riittääkö ruista ranteessasi? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!


Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Kuopioon ja lähialueilla sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Personalhusetilla voit tehdä töitä mm, maalarina, rakennustyöntekijänä, kirvestyöntekijänä tai osaamistasi vastaavissa uudis - tai korjausrakentamisen tehtävissä. Meillä on tällä hetkellä töitä tarjolla erityisesti alalta ammattitaitoa kartuttaneille.

Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista kuukausiin. 

Lisätiedustelut: Leevi, p. 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja sinulla on asenne kunnossa. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. B-ajokortti ja oma auto ovat eduksi.

Olisitko sinä meidän rakennusalan osaaja? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai käy yhdistämässä jo luotu profiilisi haun alle. Kerro meille millaisista tehtävistä sinä olisit kiinnostunut. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ole siis nopea!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398693
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi