(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Onko tavoitteenasi työllistyä rakennusalalle? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt reippaita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. Työsuhteiden pituudet voivat vaihdella lyhyistä, parin viikon mittaisista projekteista, kuukausien määräaikaisiin ja jopa vakituisiin työsuhteisiin. Oma osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi sekä asiakkaamme tarpeet vaikuttavat työtehtäviin sekä töiden kestoon.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, olet oma-aloitteinen, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä voimassa olevia ammattikortteja. Oman auton ja omien työkalujen käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä rakennusalalle monipuolisiin tehtäviin. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä