(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla töitä loppu vuodeksi tai esim. välivuodeksi?

Etsimme nyt eritasoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Rovaniemellä sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kauttamme voit työllistyä eri mittaisiin ja tasoisiin työsuhteisiin tilanteestasi riippuen.

Tärkeintä on, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia uutta. Alan koulutuksesta on hyötyä, mutta kaikissa tehtävissä se ei ole välttämätön. Osassa työtehtäviä ymmärrys talotekniikasta on eduksi. Arvostamme myös halua oppia uusia työtehtäviä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työkohteita avautuu nopeastikin, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Mielellämme kuulemme millaisista rakennustöistä sinulla on jo kokemusta. Lisätietoja saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi