(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Koetko rakennusalan työtehtävät omaksesi, etsitkö töitä saneerauspuolen tehtävistä? Oletko rakennusalan kokenut konkari vai vastavalmistunut työkokemusta vailla? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Vaasan alueelle.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella niin ammattitaitoisille kirvesmiehille kuin rakennusaputyöntekijöillekin. Töitä on tarjolla ainakin syksylle, mahdollisuus on myös vakituiseen työsuhteeseen. Oma osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi sekä asiakkaamme tarpeet vaikuttavat työtehtäviin sekä töiden kestoon.

Työtehtävät sisältävät mm. yleisiä saneeraustehtäviä, rakennustöitä ja purkutöitä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vaativammissa tehtävissä tarvitaan alan koulutusta ja kokemusta rakennusalan tehtävistä, kun taas aputyöntekijänä asenne ratkaisee! Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymistä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi