(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä rakennusalalle? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt reippaita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. Työsuhteiden pituudet voivat vaihdella lyhyistä, parin viikon mittaisista tehtävistä kuukausien määräaikaisiin ja jopa vakituisiin työsuhteisiin. Oma osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi sekä asiakkaamme tarpeet vaikuttavat työtehtäviin sekä töiden kestoon.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, olet oma-aloitteinen, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä rakennusalalle monipuolisiin tehtäviin. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti.

Täytä hakemuksesi viimeistään 3.2.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista: @personalhusetouluPersonalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi