(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Koetko rakennusalan työtehtävät omaksesi, etsitkö töitä saneerauspuolen tehtävistä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt Rakennustyöntekijöitä saneeraus - ja korjausrakentamisen pariin Iisalmeen.

Työtehtävät sisältävät seinien tekoa, avustavia kattoasennustöitä sekä yleisiä saneeraustehtäviä. Tehtävässä vaaditaan jo kokemusta rakennusalan tehtävistä, mutta Asenne ratkaisee! Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymistä.Työt alkavat viimeistään syyskuun alussa ja kesto on arviolta muutamasta viikosta kuukauteen. Kyseessä on kokopäivätyö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä työyhteisön, missä jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti syyskuun alusta. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi