(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen valmiina uusiin haasteisiin?

Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Rovaniemellä sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kauttamme voit työllistyä eri mittaisiin työsuhteisiin tilanteestasi riippuen.

Kauttamme voit työllistyä rakennustyöntekijäksi erilaisiin ja eri tasoisiin rakennustöihin. Alan koulutuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on, että olet motivoitunut työhösi ja haluat oppia uutta. Osassa työtehtäviä ymmärrys talotekniikasta on eduksi. Arvostamme myös halua oppia uusia työtehtäviä. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työkohteita avautuu nopeastikin, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Mielellämme kuulemme millaisista rakennustöistä sinulla on jo kokemusta.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.