(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä, Varsinais-Suomi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä Perniöön.


Työtehtäviisi kuuluvat rakennustyöntekijän monipuoliset tehtävät muun muassa runkojen kasauksen ja levytyksen parissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ikkunoiden asennusta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä ja itsenäistä työotetta. Mikäli sinulta löytyy myös työhön soveltuva koulutus, katsomme sen eduksi. 

Edellytämme työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta vähintään ajokortti tulisi löytyä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme p. 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.