(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Varkauteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme eri tasoisia rakennustyöntekijöitä. Työmaa sijaitsee Varkaudessa, eikä edellytä matkustamista. Tarve on eri tasoisille tekijöille. Työtehtäviä löytyy avustavista rakennuspuolen tehtävistä vaativampiin ammattitaitoa vaativiin tehtäviin.

Toivomme hakijoilta tehtävästä riippuen alan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta rakennuspuolen työstä. Etsimme positiivisen asenteen omaavia omatoimisia henkilöitä, jotka kykenevät tekemään fyysisesti raskasta työtä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ on kokopäiväinen ja projektiluontoinen. Työ alkaa maaliskuun alussa, ja kestää projektin etenemisen mukaan loppuvuoteen 2020. Palkkaus rakennennusalan työehtosopimuksen mukaan. Valittavat henkilöt työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijöiksi määräaikaiseen työsuhteeseen projektin ajaksi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Mari Laitinen / 0444124279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400480613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.