(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Vantaalle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme VANTAALLE hyvällä asenteella varustettua

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Odotamme hakijalta ahkeruutta, asennetta sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työmaat sijaitsee Vantaan Tikkurilassa ja sen lähialueella. Tehtävät ovat monipuolisia apumiehen tehtävistä vaativimpiin tehtäviin, riippuen osaamisesta ja oppimisesta. 

Työsuhde kestää koko projektin ajan, joten jos etsit pitkäaikaista työtä, tämä on tilaisuutesi. Työaika arkipäivisin ja palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus, sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net. Työt alkavat sopimuksen mukaan hetimiten, joten toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.