(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä uudiskohteeseen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita rakennustyöntekijöitä uudispuolen kohteeseen.  

Työtehtävän kuvaus

Tehtävät koostuvat uudiskohteen betonilattian tekemisestä. Tehtävssä pääsee monipuolisesti eri työvaiheisiin mukaan, kuten eristämään, raudoittamaan ja asentamaan verkkoja. Kokemus vastaavanlaisista töistä on vaatimus. Työt voivat sisältää myös muita rakennusalan töitä.    


Työt käsittävät alussa yhden kohteen, mutta mahdollisuus myös jatkoon on olemassa, jos työt kulkevat mallikkaasti. Oma työpanos ratkaisee!

Hakijan profiili

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Työturvallisuuskortti, tulityökortti plussaa
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
  • Suomen kielen kohtalaista osaamista

Työkohde sijaitsee Espoossa, oma auto on liikkumisen puolesta plussaa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.