(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Turun seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Värväämme töihin rakennustyöntekijöitä Turun, Kaarinan, Raision ja Liedon työmaille. 

Meillä on tarjolla töitä rakennusalan osaajille että alalle haluaville ahkerille kavereille. Osaaville kavereille on tarjolla erilaisia projekteja mm. uudis- ja saneeraustyömailla. Voit päästä rakentamaan itsenäisesti tai ammattilaisen työpariksi. Jos sinulla ei ole kokemusta rakennuksilta ollenkaan, voit silti hakea meiltä töitä. Riittää, kun olet motivoitunut ja oma-aloitteinen tekijä. Sinulle voimme tarjota esimerkiksi rakennusapumiehen tai rakennussiivoojan työtehtäviä. Työt alkavat porrastetusti marras-joulukuun aikana. Palkkaus, työmaan sijainti ym. asiat sovitaan työhaastattelun yhteydessä. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennustyöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 20100, Turku
TYÖN KESTO: Aloitus marras-joulukuussa sopimuksen mukaan. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Reipasta asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.