(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä Turun alueelle.


Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset rakennustyöntekijän tehtävät vaihtelevilla työmailla pääosin korjaus- ja saneerausrakentamisen puolella. Työ itsessään koostuu mm. muovimattojen asennuksesta, listoituksesta, maalauksesta yms. Kalusteiden kokoamistaito on eduksi.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä ja itsenäistä työotetta. Mikäli sinulta löytyy myös työhön soveltuva koulutus, katsomme sen eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut, mutta oma auto tulisi olla käytettävissä työajoihin liikkuvan työn vuoksi. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Turkua.

Toivomme hakijoilta myös työturvallisuuskorttia, tulityökortti katsotaan eduksi.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman nopealla aikataululla.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.