(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme rakennustyöntekijöitä Tampereen alueelle kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Edellytämme hakijalta:

- Työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä

- Oma-aloitteista työotetta

- Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia


Lisäksi katsomme eduksi:

- Aiemman työkokemuksen rakennusaputöiden tekemisestä ja/tai alan peruskoulutuksen

- Perustietämyksen rakennustyömaan tehtävistä, tarvikkeista ja koneista

- Auton käyttömahdollisuuden


Työtehtävät sisältävät rakennusaikaista siisteyden ylläpitoa ja muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Luvassa on esimerkiksi suojausten tekoa, purkamista ja piikkausta sekä muita ammattitehtäviä edeltäviä töitä ja loppuviimeistelytöitä hakijan omat taidot huomioon ottaen.

Etsimme reippaita työntekijöitä, jotka eivät kaihda fyysistä työtä. Työt sopivat niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin, sillä räätälöimme työtehtävät ja tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi vastaavia töitä. Painotamme halua tehdä työt oma-aloitteisesti ja tunnollisesti. 

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä palkkatoiveestasi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.