(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä saneerauskohteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko rakennusalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt reippaita RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Iisalmen alueelle.

Pidempaikaisia työpestejä on tarjolla kirvesmiehen rooleihin sekä avustaviin tehtäviin. Kyseessä on purku - ja saneeraustehtäviä teollisuuslaitoksen työmailla. Työtä tehdään arkisin 7-15.30 välillä.


Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat HETI sopivien henkilöiden löydyttyä.Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.