(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä / Rakennusapumiehiä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Haemme asiakkaillemme kevään kiireisiin Kokkolaan reippaita ja omatoimisia

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ / RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Monipuolisiin rakennusalan tehtäviin rakennusmiehiä ja naisia sekä rakennusapumiehiä ja naisia. Tehtävät vaihtelevat helpoista aputöistä erilaisiin rakennustehtäviin työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Esimerkkejä työtehtävistä: Laatoitusta, listoitusta, lattia-asennuksia, tasoitusta, maalausta, runkotöitä ja betonitöitä.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Olethan oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen 3-6 kuukauden työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa sekä hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.05.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 ja Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme