(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä / Rakennusapumiehiä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme asiakkaillemme syksyn ja talven kiireisiin reippaita ja omatoimisia

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ / RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Monipuolisiin rakennusalan tehtäviin rakennusmiehiä ja naisia sekä rakennusapumiehiä ja naisia. Tehtävät vaihtelevat helpoista aputöistä erilaisiin rakennustehtäviin työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.