(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä / Rakennusapumiehiä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakkaillemme kevään ja kesän kiireisiin Kokkolaan ja Pietarsaareen reippaita ja omatoimisia

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ / RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Monipuolisiin rakennusalan tehtäviin rakennusmiehiä ja naisia sekä rakennusapumiehiä ja naisia. Tehtävät vaihtelevat helpoista aputöistä erilaisiin rakennustehtäviin työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. Tärkeintä on reipas ja innokas asenne työtä kohtaan. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta tai sähköpostitse linda.huggare-koskela@uniflex.fi 1.4.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065 ja henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200.