(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme neljää rakennustyöntekijää uudis- ja saneeraustyömaalle Pirkkalaan. Kyseessä on kaupparakennukseen liittyvä työkohde. Tämän jälkeen myös muita vastaavan tyyppisiä kohteita on tiedossa Pirkanmaan alueella. Työt alkavat kesäkuun puolivälissä ja kestävät kokonaisuudessaan vuoden lopulle.

Käytännössä työt alkavat perustus- ja levytystöillä. Muissa kohteissa saattaa olla tiedossa myös muita yleisiä uudis- sekä saneeraustyövaiheita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusalan työkokemusta ja mahdollista koulutusta siinä määrin, että tekijä pystyy toimimaan itsenäisesti yleisten perustason rakennustyövaiheiden parissa. Kohteissa työskennellään kauppojen asiakkaiden läsnä ollessa, joten hyvät käytöstavat ja asiakaspalveluhenkisyys ovat myös tärkeässä roolissa.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.