(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä pidempiaikaiseen projektiin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Etsimme yhdelle Turun suurimmista työmaista isoa työntekijämassaa työmaan tavaroiden vastaanottoon sekä yleisiin rakennusmiehen/apumiehen töihin.

Työnkuvaan kuuluu erilaisten tavaroiden vastaanotto ja kuljettaminen rakennuksen sisälle. Tässä työssä on mahdollisuus myös työskennellä iltavuorossa, kun työmaa on tyhjä niin suurien tavaramäärien kuljettaminen työmaan sisälle helpottuu huomattavasti. Tavarat puretaan kuorma-autoista kurottajan tapaisilla välineillä, joten tämän tyyppisten ajoneuvojen hallinta lasketaan suureksi eduksi. Jos osaat edes osaa näistä tehtävistä ja kiinnostusta alan töihin löytyy, niin laita hakemusta tai soita.

Työmaa pääsee täyteen vauhtiin marraskuussa, mutta näillä näkymin jo aikaisemminkin on tarvetta työvoimalle. Työ on kestoltaan kuukausia ja työaika on ma-pe klo 7-15.30 tai mahdollisesti iltavuoroa 15-23.30. Kun kohde valmistuu, me Smilellä tarjoamme jatkoa toisilla työmailla. Osaaville ja motivoituneille työntekijöille tarjoamme oivan polun vakituisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Kumppanimme ovat tunnettuja ja alan suurimpia rakennusliikkeitä ja purkuyrityksiä.

Maksamme vähintään TESin mukaisen palkan lisineen, lomakorvaukset sekä mahdolliset työkalu- ja matkakorvaukset. Halutessasi tarjoamme sinulle hyvälaatuiset työvaatteet ja suojaimet. Mikäli työssä tarvittavat korttisi umpeutuvat, hoidamme kurssit ja niiden kustannukset. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja tapaturmavakuutuksista vastaa Lähitapiola.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Olemme yhteydessä pikaisesti heti hakemuksesi saavuttua. Työllistämme Turun seudulla runsaat sata rakennusalan työntekijää noin 40:ssä eri työkohteessa. Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Lammi, p. 0400 317 834, Markus Muurinen p. 044 705 0894 ja Anu Hampunen, p. 050 4707 321.

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Ratapihankatu 53 (Koulukadun ja Puistokadun välissä), valkoisen talon toisessa kerroksessa. Täällä sinua palvelee Smilen iloinen 16:n hengen toimistoväki.

Smile. Ilon kautta töihin!

www.smilepalvelut.fi