Rakennustyöntekijöitä Ouluun
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Etsimme hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin Ouluun.

Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen, levytysten tai viimeistelytöiden parissa. Kerrothan hakemuksessa esimerkiksi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja. Näin voit itse päästä vaikuttamaan siihen, millaisten työvaiheiden parissa työskentelet.

Edellytämme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykenet työskentelemään jo itsenäisesti sekä olet oma-aloitteinen. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi. Hyvällä asenteella pärjäät varmasti työssäsi!

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Hae mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana! Soittaminenkin kannattaa aina, joten älä epäröi ottaa yhteyttä toimistollemme Miisa Valtoseen 050 444 4497 tai Ilari Impolaan 050 444 4424.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449676
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miisa Valtonen (miisa.valtonen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu