(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Ouluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä rakennusalalle? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. 

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöitä hyvää fyysistä peruskuntoa. 

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä rakennusalan ammattitehtäviin. Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti. 

Täytä hakemuksesi viimeistään 2.12.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi