(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä Oulun työmaille
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Värväämme töihin useita rakennustyöntekijöitä Oulun seudun työmaille. Suuri tarve tekijöille johtuu siitä, että kesätyöntekijät lopettelevat tältä kesää ja suuntavat takaisin koulun penkille. Työmaat kuitenkin pysyvät käynnissä ja jatkuvat vielä useita kuukausia. Osa kohteista jatkuu jopa yli vuodenvaihteen.

Meillä on tarjolla useampi työpaikka sekä rakennusalan osaajille että alalle haluaville ahkerille kavereille. Osaaville kavereille on tarjolla erilaisia projekteja mm. uudis- ja saneeraustyömailla. Voit päästä rakentamaan itsenäisesti tai ammattilaisen työpariksi. Jos sinulla ei ole kokemusta rakennuksilta ollenkaan, voit silti hakea meiltä töitä. Riittää, kun olet motivoitunut ja oma-aloitteinen tekijä. Sinulle voimme tarjota esimerkiksi rakennusapumiehen tai rakennussiivoojan työtehtäviä. Työt alkavat porrastetusti elo-syyskuun aikana. Palkkaus, työmaan sijainti ym. asiat sovitaan työhaastattelun yhteydessä. 

Toimi nopeasti, sillä nämä paikat menevät äkkiä!

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennustyöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus elokuu-syyskuussa. Kestoarvio 6 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Reipasta asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.