(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä kesätöihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla kesätöitä?

Etsimme nyt eritasoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Rovaniemellä sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kesätyöntekijänä voit työskennellä mm. rakennusapulaisena tai rakennussiivoojana, mutta meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille.Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.