(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä kesätöihin Lahteen
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Oletko reipas ja oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen vailla töitä? Tarvitsetko työtä opiskeluiden ohelle?

Etsimme asiakkaallemme nyt eritasoisia rakennustyöntekijöitä kesätöihin Lahdessa sijaitseviin kohteisiin.

Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Eduksi katsotaan kokemus erityyppisissä saneerauskohteissa työskentelystä sekä mahdollinen voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt ovat arkipäivätyötä ja tunteja tarjolla viikossa vaihtelevasti 0-37,5. Toimeksiantojen kesto vaihtelee päivästä kuukauteen. Palkkaus TES:n mukaisesti. Työ alkaa toukokuun alussa ja kestää elokuun puoleen väliin asti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ison kansainvälisen yrityksen toimintaan, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Huomioithan, että erinomainen suoriutuminen tässä tehtävässä voi halutessasi tuoda mahdollisuuksia työllistyä jatkossa myös muihin asiakaskohteisiimme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 15.4.2017 osoitteessa www.personalhuset-sg.fi Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

"On ollut ilo työskennellä teillä! Kaikin puolin voin suositella muillekin Personalhusetia työnantajana." (työntekijän kommentti)


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/.