Rakennustyöntekijöitä kesäsesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Kesätyöntekijöitä rakennusalan tehtäviin!

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun?
Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALAN TEHTÄVIIN Jyväskylään ja lähialueille.

Asiakkaamme  Työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin.

Etsimme nyt eritasoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Jyväskylässä ja lähialueilla sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kesäsesongin aikana voit työskennellä mm. rakennusapulaisena, rakennusmiehenä, kirves miehenä tai osaamistasi vastaavissa uudis tai korjausrakentamisen tehtävissä. Meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille.Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn.

Mitä odotamme sinulta? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi,
positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2019. Liitä mukaan CV:si . Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetkuopio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256631
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä