(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä kesäsesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla kesätöitä?

Etsimme nyt eritasoisia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Jyväskylään ja lähialueilla sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kesäsesongin aikana voit työskennellä mm. rakennusapulaisena, rakennusmiehenä, kirves miehenä tai osaamistasi vastaavissa uudis tai korjausrakentamisen tehtävissä. Meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille.Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä meidän työntekijämme kesäksi? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 13.5.2018 ja kerro hakemuksessasi millaisista tehtävistä Sinä olisit kiinnostunut. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.