(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä kesäksi
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Etsimme asiakkaillemme Jyväskylän seudulle rakennustyöntekijöitä kesäkaudeksi! Töitä on tarjolla uudis- ja saneeraustyömailla.

Mikäli sinulla on rakennusalan koulutus taskussa tai alan työkokemusta hankittuna, voit olla hakemamme henkilö.

Työtehtävät vaihtelevat paljon kohteen ja tekijän aiemman työkokemuksen mukaan, mutta ovat esimerkiksi runkotöitä, väliseiniä, levytyksiä, purkutehtäviä, suojauksia tai sisustustöitä. Rakennusalan koulutus tai alan työkokemus on vaatimus talonrakentajille. Lisäksi toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta ei ole pakollinen työhön valittavilta.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Kiinnostuitko?
Laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian! Lisätietoja antaa Erja Kokkonen 040 725 1340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.