Rakennustyöntekijöitä kesäkaudelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu alan tuore osaaja vailla töitä?

Etsimme nyt RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin asiakaskohteisiimme Joensuun alueelle.

Asiakaskohteissamme on tarvetta sekä ammattitaitoisille työntekijöille että työkokemusta vasta kerryttäville työntekijöille. Alan koulutuksesta ja työkokemuksesta on hyötyä, mutta ennen kaikkea arvostamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uusia työtehtäviä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön.  Voimassaoleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Työntekijöillä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja työllistyä vuokrajakson jälkeen suoraan asiakasyritykseemme.  

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai käy yhdistämässä jo luotu profiilisi haun alle. Kerro meille millaisista tehtävistä sinä olisit kiinnostunut. Täytämme avoimia työpaikkoja jo hakuajalla. Voit liittää mukaan CV:si tai vapaamuotoisen viestin, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja voi kysellä leevi.rantalainen@personalhuset.fi 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445481
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu