(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä / Kesä 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsitkö mielekästä ja monipuolista kesätyötä kesälle 2020? Hae meille! Etsimme kesäksi pääkaupunkiseudulle (valintasi mukaan Espoo, Helsinki, Vantaa sekä muut lähialueet) rakennustyöntekijöitä. Työ pitää sisällään hyvin monipuolisia rakennustyöntekijän tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rakennusalan ''sekatyöntekijä''. Voit olla jo kokemusta hankkinut osaaja tai esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Olet motivoitunut ja innokas pistämään itsesi likoon ja näyttämään taitosi työmaalla. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittää omaa osaamista. Sinun tulee olla täysi-ikäinen reipas henkilö, jolta löytyy voimassa oleva työturvakortti. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä työn kannalta.

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti kevään ja kesän 2020 aikana esimerkiksi koulusin aikataulujen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kesällä rakennustyömailla, laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesäsesongin jälkeen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme luotettavan työnantajan, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvarusteet sekä rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen,
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa