(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä keikkatöihin (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä keikkatöihin kesäksi Pirkanmaalle.

Haussa on niin kokeneempia rakennusmiehiä, kun aloittelevia rakennusapulaisiakin.
Työtehtävät määräytyvät työmaalla tehtävän työvaiheen ja osaamisesi mukaisesti. Etsimme yleispäteviä rakennusmiehiä, jotka kykenevät omaksumaan vaihtuvia työtehtäviä töiden edetessä.

Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, reipasta asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tulee myös olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Suomen kielen taito on myös edellytys rakennustyömailla työskentelyyn. Oman auto käyttömahdollisuus ja tulityökortti katsotaan eduksesi.

Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin., joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.