(Poistunut julkaisusta)

Rakennustyöntekijöitä julkisivutyöhön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2018

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme pääkaupunkiseudulle reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja 

RAKENNUSTYÖNTEKIJIÖITÄ JULKISIVUTYÖHÖN 

Odotamme hakijalta ahkeruutta, asennetta sekä halua oppia uutta. Työhön perehdytetään perinpohjin ennen töiden alkua. Tehtävät soveltuvat hyvin alan tai muun alan opiskelijoille, välivuotta viettävälle tai muuten vaan alasta kiinnostuneille. Työturvallisuuskortti ja suomenkielen taito on välttämätön. Ohjeet ja perehdytykset käydään Suomeksi. 

Työtehtävät ovat rakennuskohteiden julkisivutöitä. mm. pellitystä, villoitusta yms. Omat kykysi ja taitosi huomioiden. Työtä tehdään korkealla julkisivuvaunussa/hississä.

Työsuhde kestää koko projektin ajan, joten jos etsit pitkäaikaista työtä, tämä on tilaisuutesi. Työaika arkipäivisin ja palkassa huomioimme palkkapyyntösi sekä koulutus/työkokemuksesi. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai heitä CV/vapaamuotoinen hakemus, sähköpostiimme helsinki@lisapalvelu.net. Työt alkaa heti sopimuksen mukaan, joten aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa.